Banner

Ημερολόγιο

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

 

 

 

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

 

 

Σε μια ιδιαιτέρως σημαντική  διοργάνωση η οποία είχε μεγάλη επιτυχία πετυχαίνοντας τους στόχους της, έλαβε μέρος ως κεντρικός ομιλητής, ο εκ των υπευθύνων και δάσκαλος του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών κ. Ηλίας Γκαρτζονίκας. Αποδεχόμενος την τιμητική πρόσκληση της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης συμμετείχε στην εναρκτήρια συνάντηση της Νεολαίας της και με εμπεριστατωμένο τρόπο, αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας του σε ανάλογους τομείς, ανάπτυξε το θέμα: “Η Νεολαία των Ηπειρωτικών πολιτιστικών συλλόγων της Ευρώπης, ο «κρίκος» για το Μέλλον” ενώ στο σημείο που αφορούσε την πρόταση για βιώσιμη οργάνωση των Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών παρουσίασε το μοντέλο  λειτουργίας του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Η απόφαση που έκλεισε την εκδήλωση αφορούσε στη σύσταση κεντρικού συντονιστικού οργάνου με αναφορά στην Ηπειρώτικη Νεολαία της Ευρώπης και τις δράσεις της.

Στην διαδικτυακή διοργάνωση μεταξύ μεγάλου αριθμού νέων από την Ευρώπη  αλλά και …λίγο μεγαλυτέρων, μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου της ΠΟΕ κ. Δημήτρη Ντόκου, συμμετείχαν και απεύθυναν χαιρετισμό: ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης, ο Πρόεδρος Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών κ. Χρυσόστομος Δήμου από την Αμερική, η Γενική Πρόξενος του Ελληνικού Προξενείου Dusseldorf, κ. Μαρία Παπακωσταντίνου, το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος του Π.Σ.Η.Ε., κ. Ελευθέριος Δημητρίου, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης και Γενικός Γραμματέας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εξωτερικών, κ. Σπυρίδων Κωσταδήμας, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, κ. Θωμάς Γκίνης, ο Περιφερειάρχης Βόρειας  Γερμανίας, κ. Βασίλειος Ντάφλος, και ο υπεύθυνος Νεολαίας, κ. Δημήτριος Οικονόμου.

Διεύθυνση
ΚΑ Φεβρουαρίου και Κύργιου 2, Ιωάννινα.
Τηλέφωνο: 2651083940
email: webmaster@pkdi.gr, pkioannina@gmail.com